Lämpimät kiitokset kuluneesta vuodesta!

Postituspojat_hyvää joulua_verkkosivut

Me Postituspojissa työskennellään muutama päivä vuoden kiivaimman pakettisesongin parissa ja keskiviikkona 23.12. klo 14 rauhoitumme joulunviettoon. Asiakaspalvelumme on avoinna seuraavan kerran maanantaina 28.12.

Lämpimät kiitokset kuluneesta vuodesta! Rauhaisaa joulua sekä menestystä ja terveyttä vuodelle 2021.

Tänä vuonna olemme lahjoittaneet joulumuistamisiin varaamamme rahat Hyvä Joulumieli -keräykseen. Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja SPR yhdessä paikallisten neuvoloiden, sosiaalitoimien ja seurakuntien kanssa jakavat ruokalahjakortteja vähävaraisille ja talousvaikeuksista kärsiville Suomessa asuville lapsiperheille tuoden heille konkreettista hyvää joulumieltä. Näin koronan kurittamana vuonna apua tarvitsevia on yhä enemmän.